ClickCease

VOFFii – en verden av hunder

Det siste året har vært litt av en berg og dalbane, der vi for det meste har holdt oss oppe på toppene med masse sommerfugler i magen. I god medvind og stor fart knuser vi nedlastingsmålene våre. Nå er det 17.500 brukere i appen og aktiviteten øker. Og mer skal det bli, for framover kommer det mange nye morsomme og praktiske funksjoner i VOFFii – alt for hund i en app.

Begynnelsen

La oss begynne med selve starten. Anette Djuvstad og Elisabeth Østby er gründerne bak appen VOFFii. Da Anette skulle skaffe seg hund, befant hun seg plutselig i et mylder av informasjon på nett som det var enkelt å gå seg vill i. Hun oppdaget også at det er mange små aktører innenfor hundebransjen, som har vanskeligheter med å gjøre seg synlige. En idé begynte å spire. –Hvorfor finnes det ikke en egen hundeapp der alt for hund samles på et sted, enkelt og oversiktlig, tenkte Anette. Dermed begynte utformingen av appen VOFFii.

Elisabeth hadde også skaffet seg hund i samme periode. Da Anette spurte om hun ville være med på å videreutvikle VOFFii, ble svaret et rungende ja. For hvorfor finnes ikke dette fra før, i et marked som er så stort. Behovet er der, og det skal VOFFii dekke.

Dermed var reisen vår i gang. Med god hjelp fra den norske apputvikleren Pixel AS lanserte vi VOFFii i mai 2022 som en betaversjon, der vi testet appen med flere testpersoner fram til vi begynte markedsføring i april 2023. Da hadde vi 800 nedlastinger. Veksten fram til nå har vært raskere enn vi hadde sett for oss. Med 17.500 nedlastinger i begynnelsen av oktober, er målet vårt å nå 20.000 nedlastinger i desember.  VOFFii er en hybrid mellom Facebook, Instagram og Tinder der du kan knytte kontakt med nye turvenner, kursholdere, hundetrenere, hundepassere og oppdrettere i det området der du er.

Mindre ensomhet og økt aktivtet

Gjennom å sette mennesker i kontakt jobber VOFFii for bedre folkehelse og økt dyrevelferd. Vi oppfordrer til større aktivitet gjennom å finne nye turvenner. Slik kan mennesker aktivisere både seg selv og hunden sin. Dette kan igjen føre til mindre ensomhet.

Vår første investor

I august 2022 ble vi invitert til å delta på investordagen i regi av gründerfelleskapet Business Jessheim. Her fikk vi med vår første investor, Knut Pogost og hans firma DP Holding AS. Dette bidro til at vi fikk midler til å videreutvikle appen enda mer, og satte fortgang på vår utvikling. Apputvikling er både kostbart og kunnskapskrevende. Derfor var vi helt avhengig av å få med oss mennesker som ønsket å bidra til vår vekst. Knut ble derfor startskuddet vårt.

Teamet bygges

I regi av Business Lillestrøm ble vi nominert til årets gründeride på Romerike der vi fikk andre plass. Vi vant både pengepremier og helt uvurderlig mentortimer fra både et advokatfirma, regnskapsbyrå og kanskje viktigst av alt to suksessrike gründere som har bygget opp store bedrifter. Med påfyll av kunnskap og gode innspill ble det tydelig for oss at vi måtte bygge et team med mennesker med ulik kompetanse.

I begynnelsen av 2023 tok Raymond Øverlie kontakt med oss. Raymond er i likhet med Anette og Elisabeth bosatt på Jessheim, og det ble naturlig for trioen å møtes. Raymond jobber med startups og har flere ganger bidratt til å skape store internasjonale selskaper. Raymond presenterte oss for sitt store nettverk av investorer. Han fikk oss til å se nye muligheter til vekst, og tenke større enn vi noen gang har gjort. Raymond er derfor vår strategiske rådgiver i vårt team på fire. I april tilsluttet vårt siste teammedlem seg VOFFii. Yngvi Thor Johansson er vår TEK ansvarlige. Han har bygget opp flere store teknologi-firmaer, og har lang erfaring med koding og som utvikler. Yngvi er derfor vår apputvikler og koder alle nye funksjoner som skal inn i appen.

Rask utvikling

Sammen har vi skapt en morsom, givende og kreativ hverdag. Med stor gjennomføringsevne vokser VOFFii raskt. Appen er i dag en gratis og sosial møteplass, som har klatret opp på 3. plass på Google Play Stores norske liste blant alle verdens gratis, sosiale apper. Det er bare Instagram og TikTok som er foran oss. I juni fikk vi Romerike Sparebanks etablerer stipend på 100.000 kroner og i høst ble vi nominert til innovasjonsprisen i Gardermo-området.

Utvikling og forbedring skjer kontinuerlig. Fram mot jul vil det bli lansert flere nyheter i appen som skal gjøre hverdagen enklere og morsommere for hundeeiere, hundeinteresserte og for alle som jobber med hund. Vi gleder oss til fortsettelsen, og setter stor pris på alle våre investorer, som det har blitt mange av etter hvert, og samholdet og samarbeidet i teamet som skaper rask og stødig utvikling. 

Nyheter i appen som kommer innen desember:

Tips og trening – 37 videoer med tips og triks til hvordan du kan trene med hunden din.

Hundejournal – Legg inn all informasjon om hunden din – vaksiner, tannhelsesjekk, osv. Del helsejournalen med veterinæren din eller hundepasser.

AI raseID – Ta bilde av en hund og finn ut hvilken rase det er ved hjelp av AI.

Hundekartet – bli premiert for turer du går, opprett turer eller arrangementer sammen med andre. Her skal bedrifter kunne legge seg inn slik at hundeeiere kan se hva som er i nærheten av veterinærer, dyrebutikker, hundevennlige kafeer og hoteller.

Helt eksplosivt

Eksplosivhund.no er spesialister på søk etter eksplosiver og udetonert sprengstoff.