ClickCease

VOFFii`s Story – Hvordan appen ble til

Litt om hvordan appen ble til, og historien bak de to norske gründerdamene som startet VOFFii

 

Anette Djuvstad og Elisabeth Østby er gründerne bak appen VOFFii. Helt fra starten har drømmen vært å samle alle med et ekstra stort hjerte for hund på et og samme sted. I en helt egen verden av hunder er målet å skape en enda mer sosial hverdag for alle med hund, og slik øke aktiviteten og minske ensomhet i samfunnet.

 

VOFFii reisen startet da Anette skulle skaffe seg hund under pandemien. Da så hun raskt at det manglet et felles samlingsted der hundeglade mennesker kan finne hverandre. Ideen om en felles plattform hvor alle med den samme interessen kan dele opplevelser, gleder og knytte bånd begynte.

 

Opplevelser er best når man deler de sammen med andre. Det var grunnen til at Elisabeth kom tidlig inn prosjektet. Elisabeth som har ønsket seg hund hele livet, fikk sin første hund i samme periode. I en tid med isolasjon ble hundens rolle enda viktigere. Ensomhet er et stort folkehelseproblem fra før, og under pandemien forsterket den seg ytterligere. Det ble enda tydeligere hvor viktig det er å være en del av et felleskap der vi kan dele opplevelser og gleder i hverdagen. Derfor ble prosjekt VOFFii så viktig for de to damene fra Jessheim.

 

Appen fremmer mental og fysisk helse ved å oppmuntre til mer sosialisering i appen både for eiere og hundene. Det er en app som passer for alle, enten du er en hundeeier eller jobber profesjonelt med hund, om du bare vil se på søte hundebilder, finne en hundetrener der du bor, eller om du vil finne en fast turvenn.

VOFFii er også en plattform for livsstilsendring, som gir hundeeiere og deres firbeinte venner muligheten til å leve et sunnere og enda mer aktivt liv.

 

Appens hjerte er et felleskap med andre, og en plattform som kombinerer funksjonen sosial app med ekstrafunksjoner som helsejournal, eget hundekart med turfunksjon, tips og trening, match med andre, og mange flere muligheter!

 

Anette og Elisabeth inviterer alle til å bli en del av VOFFii-familien, for å bidra til og dra nytte av denne voksende plattformen. Å skape en app handler om utvikling og nyskaping – hele tiden. Bli med på reisen, og opplev hvordan VOFFii, deler gleder- knytter bånd.