ClickCease

VOFFii er deltaker og storsponsor i Poteløpet!

VOFFii er storsponsor på Poteløpet Østfold og Oslo søndag 9. juni! . Løpet er til inntekt til Norske Redningshunder – slik at de kan kjøpe inn utstyr som trengs, samt gi den opplæring som trengs for å være klare til å rykke ut når behovet oppstår.

Vi gründerne av appen skal delta med hundene våre.

Elisabeth har dansk-svensk gårdshund Casper, som antagelig er veldig klar. Jeg selv har en chihuahua, så det kan jo bli spennende og gøy.

Min chihuahua liker jo helst ikke å gå i vann, og veier jo også bare 2,6 kg – men delta skal vi!

Planen er å gjemme en VOFFii-skatt samtidig i området på Hundekartet i appen – med en superfin premie som passer både til eier og hund.

Ble med da vel?

 

 

Her er Poteløpet (info fra arrangør sin side):

Poteløpet er en energisk og morsom aktivitet hvor du og din firbente venn kan delta sammen gjennom en terrengløype med varierte hindringer. Med et løp som strekker seg over 2-4 kilometer, kan du velge mellom å gå, jogge eller løpe i full fart. Hindrene langs løypa utfordrer både deg og hunden din, med alternativer tilgjengelig hvis noen virker for utfordrende. Fra å krabbe under og klatre over til å bli våt og garantert skitten underveis, er Poteløpet en opplevelse for både mennesker og dyr.

Men Poteløpet er mer enn bare moro – det er også et viktig bidrag til samfunnet. Hele overskuddet av arrangementet går til å styrke beredskapen til Norske Redningshunder, en organisasjon dedikert til å redde liv i nødsituasjoner. Ved å delta, støtter du den frivillige innsatsen som disse redningshundene og deres team legger ned i redningsaksjoner over hele landet. Dette arbeidet er krevende både i tid og ressurser, og din deltakelse er avgjørende.

 

Din støtte gjør det mulig for Norske Redningshunder å gi sine ekvipasjer den opplæringen og det utstyret de trenger for å være klare til å rykke ut når behovet oppstår. Poteløpet er mer enn bare en løpsbegivenhet – det er et samfunnsengasjement. Med deltakelse fra både enkeltpersoner og bedrifter, gjennomføres arrangementet på dugnad, og vi er takknemlige for all støtte fra lokalsamfunnet.

Så bli med på Poteløpet – ikke bare for moro skyld, men for å gjøre en reell forskjell og støtte våre firbente helter og deres dedikerte team!