ClickCease

Samarbeid med VOFFii

VOFFii er et innovativt og nytenkende selskap. Vi ønsker å lage den største og beste hundeappen, mens vi har det gøy på jobb!

Influencer, vlogger eller blogger?

Vi ønsker både små og store samarbeidspartnere. Mener du at du har noe å tilby sin passer for oss, ta kontakt for en hyggelig prat.

Er du mulig investor?

Vi holder jevnlig Pitcher og presentasjoner. VOFFii er en lovende startup som viser til god gjennoføringsevne og gode resultater så langt

Jobber du med hund?

Vi har veldig mange hundeeiere og hundeinterresserte i vår app. Jobber du med hund, og ønsker et samarbeid, har vi forskjellige løsninger på dette. Vi lanserer Hundekartet i nær fremtid, her kan alle som jobber med hund sette seg på kartet og få stor synlighet. Vi skriver også artikler om ekte hundehistorier i VOFFii magasinet. Ta kontakt for en uforpliktende hundeprat.

Gode idèer på samarbeid?

Vi er et fremtidsrettet og innovativt selskap, med store vekstplaner. Sitter du på en kompetanse, eller noe du tenker kan være relevant for oss, må du gjerne ta kontakt. Vi lanserer et fordelsprgram for våre brukere, og har også viaVOFFii rabatter til våre app-brukere. Vi kommer også med SET UP shop for de som selger tjenester og produkter til hund.  

 

Vil du bli en del av Team VOFFii?

Er du mulig ny samarbeidspartner – ta gjerne kontakt for en hyggelig businessprat